Υφάσματα Ραπτικής, Διακόσμησης, Χειροτεχνίας

Φόδρες, Γάζες, Τούλια, Καραβόπανα, Κάμποτα, Λινάτσες, Καρίνες, Φορτέτσες

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

Σας καλοσωρίζουμε στο νέο μας ιστολόγιο!

 

Εδώ μοιραζόμαστε ιδέες και λύσεις με οδηγίες αλλά και βίντεο σχετικά με τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημά μας, χρήσιμες συμβουλές για τα είδη μας και πολλά άλλα.

 

Όπως είναι γνωστό, το κατάστημα διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων και εξειδικεύεται σε προϊόντα διακόσμησης, χειροτεχνίας και ραπτικής.

 

Θα χρησιμοποιήσουμε την ίδια λογική και για το Blog μας. Αν και αρκετά από τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες χρήσεις... ακόμα και χρήσεις που δεν περνάνε άμεσα από το μυαλό.

 

Οι εμπειρίες που ακούμε καθημερινά από εσάς εδώ και πολλά χρόνια, είναι ο καλύτερος οδηγός και αποτελούν πηγές έμπνευσης και δημιουργίας.

 

Είμαστε συνοδηπόροι σε αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης και δημιουργίας, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε νέες τάσεις στην αγορά μας.

 

Λινάτσα
2023-04-18 13:41 Η λινάτσα είναι το ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου σε πληθώρα εφαρμογών.   Από διακόσμηση γάμου ή βάπτισης μέχρι παιδικό θεματικό πάρτυ. Ορισμένα από τα χαρακτηριστι...
Λινάτσα - Έξυπνα Tips
2023-04-18 13:36 Αγαπώ τη λινάτσα και μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ σε πολλές από τις χειροτεχνίες μου. Είναι οικονομική και τη βρίσκεις σε διάφορες ποιότητες και χρώματα, ανάλογα με τη χειροτεχνία που θέλεις να δημι...